Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

Bring pakkeshop

Send til dine kunder – til over 1500 forskellige steder i landet

Med Bring Pakkeshop løsninger, kan du nå ud til kunder i hele landet. Er du webshop ejer i dagens Danmark? Så ved du med garanti, at det er blevet langt sværere at leve op til kundernes ønsker og krav.

Hvis du ikke har en webshop, men alligevel ofte sender pakker til kunder, familie eller samarbejdspartnere, kan der også være mange fordele i at vælge en landsdækkende leverandør.

Mange af vores kunder efterspørger ofte de bedste løsninger i forhold til pakkeshops. Der kan være stor forskel på hvor mange der er til rådighed.

Hvorfor vælge Bring pakkeshop?

Når dine kunder handler hos dig, eller du skal sende pakker til dine samarbejdspartnere eller underafdelinger, skal det være nemt. Jo nemmere det er at få afhentet sin pakke, jo bedre en oplevelse får modtageren. Denne del af et køb er ekstremt vigtigt for mange mennesker, og kan faktisk være forskellen på, om dine kunder handler hos dig igen.

For at sikre en god service, er der flere ting du bør undersøge. Én af tingene er, at undersøge hvad åbningstiden er ved de forskellige Bring udleveringssteder. Det kan være forskelligt fra sted til sted, men som udgangspunkt har du i en Bring pakkeshop, åbningstider der passer til langt de fleste forbrugere. Samtidig er de godt placeret, så det altid er nemt for dine kunder at komme til pakkeshoppen.

Hvordan fungerer en levering til en Bring Pakkeshop?

En pakkeshop bliver ofte brugt som led i en almindelig dør-til-dør levering, eller som den eneste form for levering. Størstedelen af leveringer bliver foretaget i dagtimerne. Derfor er det nemt og praktisk at få leveret sine pakker til en pakkeshop, idet man så kan vælge den pakkeshop der passer bedst. Langt størstedelen af private vælger en pakkeshop der ligger tæt på arbejdet, så man kan afhente sin pakke på vej hjem. Fordelen ved at tilbyde dine kunder en Bring pakkeshop er, at du ofte rammer knudepunkter hvor der er masser af trafik.

Mange af Brings Pakkeshops ligger i nærheden af, eller inde i forretninger. Forretninger, der hver dag har masser af handlende, og derfor er et naturligt punkt for dine kunder at besøge. Det gør det nemt og enkelt for dine kunder at hente deres pakker.

Hvorfor skal du vælge en Bring Pakkeshop?

Når du leverer til dine kunder via en Bring Pakkeshop, nyder du samtidig også godt af de mange andre fordele der er ved Bring. Du får altid en stabil og hurtig levering, og det er samtidig nemt at overskue deres trackingsystemer. Mange af de kunder vi servicerer på daglig basis har valgt at bruge Bring, fordi du får nogle af de skarpeste aftaler på markedet. Det er især en stærk samarbejdspartner, hvis du har mange forsendelser i Skandinavien.

bring pakkeshop

Bring startede op i Norge, og det betyder at du altid har de bedste forudsætninger for at servicere det skandinaviske marked – fra ende til anden. Man kan hurtigt mærke, at man har at gøre med et firma der har forståelse for vores kulturer og værdier. Dette afspejler sig både i de løsninger der er tilgængelige, da de passer præcis til danskernes behov.

Hvad koster det at sende til en Bring Pakkeshop?

Når du benytter en pakkeshop, er det ikke kun godt, når man ser det fra et service perspektiv, men også fra det økonomiske. Hos Pakke.dk har vi i mange år hjulpet vores kunder, med altid at sikre sig de bedste priser på deres forsendelser.

Langt de fleste af vores kunders behov, kan klares ved brug af pakkeshops. Det passer samtidig også til langt størstedelen af forbrugernes behov, så du vil med garanti også få ros for din service. Men det bedste af det hele er, at du samtidig får en langt billigere løsning, end du vil få mange andre steder.

Husk at du altid kan tjekke at du får de rigtige priser, ved at bruge vores online værktøj her på siden. Og hvis du er nysgerrig på om du kan få yderligere rabatter, så håber vi at du vil tage kontakt til os, så vi kan vejlede dig til hvordan du får sat en endnu mere attraktiv aftale til dit firma. Så slipper du både for tid og besvær, og naturligvis også for at betale for meget for dine forsendelser.

1 tanke om “Bring pakkeshop”

 1. jan tømmerholt

  hej det er andgån pakke nr 370730251028026567 hentekode jy23.
  det kan ikke passe at i ikke lever pakke der da det er et pelhjen og der er op her dage og der er pasenale her dag
  nu bliver jeg nød til at tag der over få at min mor kan få sin pakke
  jeg Tor ikke i har været der i går
  hilsen jan Tømmerholt
  ps jeg har høret at i tit gør så dan at i ikke kommer på ardedesen men bar lever på pakkesop

Der er lukket for kommentarer.