Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

DAO pakkeshop

DAO har siden deres opståen i året 2005 været kendt som en af de mest effektive, billige og servicemindede fragtfirmaer i Danmark. Især er DAO genkendeligt på deres korte leveringstider, som ikke blot finder sted i raketfart, men som også finder sted hver eneste dag – også i weekender og på helligdage.

Det er derfor svært at sætte en finger på, hvor DAO halter med hensyn til deres leveringsservice i forhold til andre fragtfirmaer, da de hver dag opfylder deres kunders mest basale ønsker – at kunne sende og levere pakker nemt og hurtigt.

For de fleste kunder er der ikke meget mere idet at sende og få leveret en pakke end at finde den billigste pris og den hurtigste leveringsmulighed i forhold til prisen, og det er netop i forhold til disse simple kriterier, at DAO gør et godt stykke arbejde.

Hertil er tilgængelighed selvfølgelig også underforstået, som det vigtigste kriterie, da pris og leveringstider ikke spiller nogen rolle, hvis ikke det er muligt at kunne gøre brug af DAO i din del af landet. Dog er dette sjældent tilfældet, da DAO er en landsdækkende enhed med sine 1.200 pakkeshops, som kan findes på tværs af hele det danske land.

For at finde din nærmeste DAO pakkeshop skal du blot tage et smut forbi deres hjemmeside og indtaste din adresse for at finde din nærmeste DAO pakkeshop. På denne side vil du hurtigt kunne danne et overblik over deres mange pakkeshops og hurtigt kunne finde den pakkeshop som ligger dig nærmest.

Hos denne pakkeshop kan du hurtigt om nemt sende og modtage pakker, så ofte som du har brug for det. Hvis du skal modtage en pakke på en DAO pakkeshop, gælder det bare om at visse en medarbejder dit pakkenummer og en særkode, som du vil blive sendt på både sms og mail, så snart pakken er klar til afhentning. Idet du oplyser denne særkode, behøver du ikke visse ID, da kode og pakkenummer er nok i sig selv.

Send pakke billigt med DAO

Prisen for at sende en pakke er hos DAO som før nævnt lav og konkurrencedygtig. Hvis du ønsker at sende en pakke med DAO, da vil prisen for denne pakke ofte variere mellem 40-65 kroner – hertil er hjemmelevering i de fleste tilfælde inkluderet. For at sende en pakke via DAO kan du enten besøge din nærmeste DAO pakkeshop og få ordnet forsendelsen der eller du kan printe din egen pakkelabel hjemmefra gennem deres hjemmeside eller gennem deres app.

På den måde slipper du for at bruge ekstra lang tid hos DAO pakkeshoppen og kan i stedet klargøre al forarbejdet hjemmefra. Der er helt klart mere end blot én grund til at DAO har været særlig populær blandt danskerne disse mange år de har eksisteret, men en ting er sikker: Din pakke er sikker hos DAO.

6 tanker om “DAO pakkeshop”

 1. Gert P. Andersen

  Hej Tina.
  Tak for det – vi har haft noget malware på vores side, men det er nu fjernet.
  Igen tak og beklager

  Mvh.
  Gert

 2. Kan ikke finde Deres E-mail adresse, jeg vil gerne i kontakt med firmaet

  Med venlig hilsen

  Bo Bendixen

 3. Gert P. Andersen

  Hej Kenneth
  Det er fordi den fysiske pakke er for stor – prøv at vælge en anden leverandør som fx. GLS eller UPS
  Kan bestilles på Pakke.dk

Der er lukket for kommentarer.