Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

DAO send pakke

Vi danskere sender og modtager pakker som aldrig før. Netbutikkerne er i vækst og mange fysiske butikker åbner også en filial på nettet. Med en netbutik har butikkerne mulighed for at nå ud til kunder i hele Danmark. Foruden netbutikkerne har nettet også skabt basis for at almindelige danskere kan handle med hinanden via digitale markedspladser på de sociale medier. Onlinehandlen betyder, at der er kommet et stort marked for fragtvirksomheder, der skal sørge for at varerne bliver formidlet mellem køber og sælger

En af de fragtvirksomheder, der på rekordtid er blevet meget populær på dette marked, er virksomheden DAO. Det skyldes blandt andet, at DAO er meget konkurrencedygtige når det gælder fragtpriser. Men DAO har også andre fordele, blandt leverer de pakker alle ugens 7 dage og ofte leveres pakkerne tidligt om morgenen. Det betyder at pakken ligger uden for døren sammen med morgenavisen, hvis du holdersådan én. I denne artikel tager vi et kig på fragtfirmaet DAO.

Fordele ved DAO

Hos langt de fleste fragtfirmaer, skal du udskrive en fragtlabel, som du sætter på pakken. Personligt er min printer næste altid løbet tør for blæk. Derfor har jeg altid problemer med at skrive fragtlabels ud så man kan læse hvad der står.

Derfor blev jeg rigtig glad da jeg fandt ud af, at DAO har udviklet en løsning, hvor man ikke skal rode med printeren. Når du sender en pakke med DAO skal du nemlig ikke udskrive en pakkelabel. Du får i stedet en 9-cifret pakkekode – en såkaldt ”labelless kode”. Denne kode skriver du blot på din pakke. Du behøver altså ikke at døje med adresser og labels. Jeg synes det er en genial løsning, der er supernem at bruge. Det eneste du behøver er nemlig en tusch eller en kuglepen.

DAO har desuden et stort netværk af pakkeshops, det er let at finde en shop i nærheden af hvor du bor når du skal hente eller sende en pakke. I alt er der ca. 900 DAO pakkeshops i hele landet.

Mange tilfredse kunder

At DAO er populære på fragtmarkedet er ikke blot noget vi siger her i artiklen. Dette kan du med selvsyn se på siden Trustpilot.

Trustpilot er en tjeneste hvor kunder kan anmelde deres oplevelse, som kunder hos forskellige virksomheder. Ser man på hvordan kundetilfredsheden er med DAO365, er kunderne meget tilfredse. I mange anmeldelser roser kunderne både den superhurtige levering og fantastiske kundeservice. Med så mange tilfredse kunder, er DAO helt sikkert kommet for at blive!