Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

DHL Priser
DHL er et internationalt distributionsselskab, der også er aktivt på det danske marked. Du vil især opleve gode priser, hvis du sender internationalt, men DHL tilbyder et væld af ydelser, som vi anbefaler at du ser nærmere på.

Send ekspres og internationalt med DHL

Sådan indhenter du de præcise DHL priser

Når du vil sende en pakke med DHL, afhænger prisen blandt andet af ting som destination, størrelse, vægt og eventuelle tillæg. Derfor er det svært at komme med en helt specifik pris, da det kommer meget an på den enkelte forsendelse og dine behov.

Du kan hente DHL Priser direkte hos DHL her: DHL Prisliste

Eller du kan benytte  smarte prissider som fx. Pakkelabels.dk eller Pakke.dk.

Hos Pakke.dk behøver du kun at indtaste dine oplysninger, og derefter bliver du mødt med de bedste tilbud. Du får et klart overblik over priserne fra DHL og fra de øvrige selskaber. Og derefter kan du vælge den bedste deal, hurtigt og nemt.

Her er nogle pris eksempler fra Danmark til Tyskland:

DHL Priser

Send og modtag med DHL

Det er nemt at sende og modtage med DHL. De har ikke lige så mange pakkeshops og distributionscentre i Danmark som GLS og DAO for eksempel har, men de har andre arbejdsmetoder, der kommer forbrugeren til gavn.

Du kan aflevere din pakke til enhver DHL chauffør og få den sat i systemet.

Når du bestiller pakkelabel online, kan du også bestille det således, at en chauffør kommer og afhenter den direkte på din bopæl eller firmaadresse.

Det er altid nemmest at bestille fragten online, da pakken så er klar til afhentning lynhurtigt. Du kan nemlig bestille det hele hjemmefra. Alternativt har DHL nogle lokationer i Danmark, hvor du også kan aflevere pakken.

Når du står som modtager af en pakke fra DHL, bliver den næsten altid sendt direkte hjem til døren. Der er altså sjældent tale om personlig afhentning. De fleste af DHL’s leverancer sendes som ekspresforsendelser.

Billig fragt til udlandet med DHL

DHL er et af de mest benyttede distributionsselskaber i hele verden. De har forbindelser overalt i verden, og der er meget få begrænsninger for, hvor du kan sende pakker hen.

Da deres internationale hovedkvarterer ligger i Bonn, Tyskland, går der ikke lang tid, før en pakke sendt fra Danmark kommer i distribution.

For ekspresforsendelser til udlandet er DHL en af de absolut bedste og billigste muligheder. DHL priser er konkurrencedygtige, og du glimrende service for pengene.

Det skal du vide om DHL

DHL blev oprindeligt stiftet i USA i 1969. I dag er det tyskejet og har hovedkvarter i Tyskland, men det er i høj grad et internationalt selskab, der er aktivt i de fleste lande og territorier.

Det bedste symbol på DHL er de gule lastbiler, der kører rundt og leverer pakkerne. DHL har i en årrække været aktive i Danmark, og de øger fortsat tilstedeværelsen. Det er et af de selskaber, der tilbyder de bedste vilkår, når du sender med dem. For ekspresforsendelser og udlandsforsendelser er det svært at finde en mere kompetent distributør end DHL.

Hvis du ønsker en pris fra DHL på din forsendelse, kan du også ringe til DHL eller indhente prisen hos Pakke.dk. Her er det i øvrigt også muligt at bestille pakkelabel og afhentning, hvilket er en god måde at sætte processen i gang på.