Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

FEDEX

Hos Pakke.dk bliver fragt gjort enkelt!

Hvis du som virksomhedsejer har prøvet at sidde til langt ud på natten, for at finde hoved og hale i bunken af fragtkuponer og kvitteringer på skrivebordet, så kan det være at vi kan hjælpe med en lidt mere elegant løsning.

Når man har en virksomhed, er der tusind ting at se til. Hele tiden. Døgnet rundt. Dag efter dag. Vi ved godt at vi ikke kan fjerne alle de administrative ydelser, men vi har gjort det til vores mål og levevej, at hjælpe de danske firmaer med at få enklere og billigere løsninger på deres fragt.

Først har vi set på hvilke udfordringer der er, når man som erhvervsdrivende skal bestille fragt. Ofte er der besvær allerede når man skal bestille et pakkelabel. Her skal man ofte igennem lange og snoede processer, for derefter blot at finde ud af at prisen er noget højere end forventet. Det mente vi kunne gøres bedre. Derfor har vi lavet beregneren på vores side, hvor du simpelthen indtaster de forskellige dimensioner og informationer omkring din pakke – og så får du automatisk genereret en prisoversigt fra nogle af landets mest pålidelige fragtfirmaer. 

På denne måde kan du altså nemt sammenligne priserne på eksempelvis Fedex, og se om du i årevis har betalt overpris. Det kan også være at du finder ud af, at du kan spare penge ved at skifte til en anden emballage, ved at vælge pakkeboks frem for dør-til-dør – eller lignende.

Pakke.dk er der for dig – fra afsendelse til modtagelse

Vi ved godt at fragt måske ikke er det mest spændende emne for mange erhvervsdrivende. Men det er dog alligevel en del af din virksomhed som fylder meget i dagligdagen. Hvert år bruger mange virksomheder rigtig mange penge på fragt – både hvis de har meget fjernsalg, men også hvis de ofte sender varer rundt imellem afdelinger og samarbejdspartnere. Og hvis du af og til har internationale leveringer, så øges kompleksiteten markant. Det kan være svært at holde hovedet koldt, og derfor er man ofte tvunget til at bruge den samme samarbejdspartner som altid. Men kan det nødvendigvis betale sig?

Lad os antage, at du eksempelvis i lang tid har brugt Fedex pakkelabels, simpelthen blot fordi det var det du var vant til. Hvis du kan spare et par kroner på at skifte til et andet firma – eller måske spare et par kroner ved at vælge en anden dimension til dine forsendelser, så kan man hurtigt få budgettet til at se lidt mere positivt ud. Og hvis du ofte arbejder med fjernsalg, så ligger dine fragtbesparelser absolut ikke i småtingsafdelingen.

Her hos os sørger vi for at hjælpe dig hele vejen fra start til slut. Derfor har vi lavet vores beregner – men vi ved også at ikke alle mennesker passer ind i samme kasser, så derfor er vi også altid lette at komme i kontakt med personligt – så hvis du har nogle behov der ikke passer ind i vores beregners algoritme, så kan du med fordel kontakte os, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning til din fragt – uanset om det måtte blive Fedex eller et andet fragtfirma.