Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

GLS pakkeshop

GLS er en af verdenens førende pakkedistributører og har gennem de sidste mange årtier været en loyal og velsmurt virksomhed. Med en distribution af flere hundrede millioner pakker årligt, i hele 42 europæiske lande, er GLS nærmest blevet synonymt med pakkeforsendelse på tværs af landegrænser.

Især er GLS velintegreret på det danske marked med sine mere end 1.600 pakkeshops på landsplan, hvortil GLS også tilbyder fleksible leveringsmuligheder til private hjem og til virksomheder. Du kan derfor gøre brug af GLS i alle landets kroge med deres høje tilgængelighed.

Du kan forvente at de fleste pakker, som sendes fra en dansk adresse til en anden, vil tage omtrent 24-96 timer før pakken når frem på den endelige adresse i den valgte pakkeshop.

Hvis du til gengæld forventer en pakke fra udlandet eller har sendt en pakke afsted til et andet EU-land fra din nærmeste GLS pakkeshop, da kan du forvente at leveringstiden ofte vil være længere alt efter, hvor lang en rejse din pakke har foran sig.

For lethedens skyld har GLS en oversigt på deres officielle hjemmeside, som kan fortælle dig, hvor lang tid det typisk tager for din pakke at nå frem til Danmark – og omvendt hvor lang tid det vil tage at nå et andet land i EU fra Danmark.

Det kan være svært at vide, hvor lang tid der egentlig vil gå før din pakke når sin endelige destination lige meget hvilken pakkedistributør, du vælger. Dog får du med GLS mulighed for at kunne spore din pakkes rejse fra start til slut nemt og hurtigt takket være deres avancerede pakkesystem.

Denne nyttige pakkesporingsfunktion går under navnet Track and Trace, og opdaterer løbende din pakkes rejse via pakkens pakkenummer. For at finde ud af hvor lang en rejse din pakke har igen, kan du blot indtaste dit pakkenummer på deres hjemmeside eller på appen GLS på din smartphone. På den måde kan du hurtigt og nemt finde ud af, om din pakke kan forventes at blive leveret snarest eller om den endnu har lang vej igen.

gls pakkeshop

GLS er blandt de hurtigste og mest pålidelige pakkedistributører i Danmark – og i resten af EU for den sags skyld. Dette kan ses på deres kunders positive anmeldelser, men ikke mindst også på de mange virksomheder, som har integreret GLS, som en standarddel af deres online leveringsmuligheder.

GLS er klart en af de mest populære pakkedistributører i Danmark, hvoraf deres mange pakkeshops har muliggjort, at de er vokset fænomenalt de seneste år og sikkert også vil blive ved mest at vokse og effektivisere sig selv langt ud i fremtiden.

En vigtig pointering af deres seneste udvikling ligger i deres investeringer i bæredygtighed, hvortil GLS søger efter at blive den mest bæredygtige og grønne pakkedistributør i Europa – og gerne så hurtigt og effektivt som muligt.

1 tanke om “GLS pakkeshop”

  1. hvordan kan i transporterer pakker i skrotbiler med GLS Loge på! jeg kan desværre ikke sende billeder her!
    det drejer sig om Kirke Stillinge og omegn ved Slagelse!
    bilen har smadret højre side lys/blinklys intet virker hverken forlygte og baglygter, smadret siderude og ellers bare bulet over det hele! den har kørt i den tilstand i flere måneder med samme chauffør
    det drejer sig om en hvid Mercedes Sprinter nr. plade BY80937 og B.G.M Aps cvr 35144285 tlf. 53389878
    det er en meget meget negativ reklame der kører rundt der! jeg sender ikke pakker med GLS mere, når pakkerne transporteres sådan med måske livsfarlig køretøj!

Der er lukket for kommentarer.