Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

Hurtig fragt – og nu over 900 DAO Indleveringssteder

DAO stormer frem, og har gjort det lige siden de angreb fragtmarkedet. Det er en naturlig udvikling for dem, og de er i dén grad en spiller der på rekordtid har vundet indpas på markedet. Deres kombination af effektive ruter og faste morgenomdeling gør, at de kan levere deres pakker hurtigt og effektivt på meget kort tid.

Det betyder at de hurtigt er blevet én af danskernes foretrukne leveringsformer, og derfor bør du også overveje at tilbyde dine kunder levering gennem DAO – hvis du ikke allerede gør det.

Men med så mange fordele, så må der også på et tidspunkt komme nogle ulemper – og dem er vi allerede begyndt at se nu. For at tage et eksempel, så findes der ikke lige så mange DAO indleveringssteder som eksempelvis GLS – men de har dog stadig over 900 af slagsen. Men det er vigtigt at du som afsender er skarp på dette, og derfor hurtigt kan se hvor du skal indlevere din pakke.

Sådan finder du de nærmeste DAO indleveringssteder

Den hurtigste og letteste måde at finde det nærmeste DAO indleveringssted, er ved at besøge deres hjemmeside og indtaste din adresse. Her indtaster du dit postnummer og din adresse, og bruger kortet til at navigere til det sted der passer bedst til dig. Her kan du se de forskellige åbningstider på diverse indleveringssteder. Her skal du være opmærksom på at ikke alle indleveringsstederne har samme åbningstider, og derfor kan der være nogle der ikke passer til dit behov. Send pakke med DAO

Dette er også relevant når vi ser på hvor modtageren skal afhente sin pakke. Vi kommer ikke udenom at med 500 pakkeshops færre end andre selskaber, så kan der være situationer hvor modtageren skal ud på en lidt længere tur for at hente deres pakke. Heldigvis kan dette modvirkes hvis modtageren kan få omdelt pakken direkte til husstanden.

For at de kan dette, skal pakken være af de korrekte dimensioner så buddet kan have dem med, og der skal være direkte adgang til boligen. Det vil altid være en vurderingssag for buddet, og du vil derfor kunne opleve at pakken bliver leveret i en pakkeboks, på trods af at der er valgt omdeling. Dette sker simpelthen for at sikre at pakken ikke kommer i de forkerte hænder, og er i sidste ende en sikkerhed for både dig og modtageren.

Værd at tænke over når du skal bruge fragt

Når du skal sende varer afsted, så bør du altid tænke over om der er en sammenhæng mellem den pris du betaler, og den service du modtager. Mange steder kan du få ekstremt billig fragt, men det kan også betyde at den er længe undervejs, og at der måske ikke er så stabile ruter. Det kan betyde at pakken bliver forsinket, mistet eller lignende – og dette kan ofte resultere i utilfredse kunder. Her er det altid svært for dig som virksomhed at lægge ansvaret videre til fragtfirmaet, for på et helt ubevidst plan er kunden godt klar over at det ikke er dit ansvar, men det vil stadig blive sat i forbindelse med et køb der er foretaget hos dig. Derfor anbefaler vi altid at man vælger sin fragtmand med omhu, og kun bruger dem der har mange års erfaring og et godt ry indenfor faget.

På pakke.dk kan du være sikker på at alle vores samarbejdspartnere overholder begge dele – og dermed har du altid de bedste forudsætninger for hurtigt og effektivt at få leveret varer til dine kunder, når du bruger leverandørerne her på vores side. Og som altid anbefaler vi at du bruger vores beregner for at sammenligne DAO priser først, så du ikke betaler for meget for dine forsendelser.