Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

Pakke.dk er en dansk virksomhed, der tilbyder en nem og bekvem måde at sende pakker på. Hvis du har brug for at kontakte Pakke.dk, er der flere måder at gøre det på.

Den nemmeste måde at kontakte Pakke.dk på er ved at besøge deres hjemmeside og bruge deres online kontaktformular. Her kan du indtaste dit navn, din e-mailadresse og dit spørgsmål eller din besked. Du vil normalt modtage et svar inden for 24 timer.

Hvis du har brug for at tale med en medarbejder hos Pakke.dk, kan du ringe til deres kundeservice på telefonnummeret 70 20 70 20. Kundeservice er åben mandag til fredag fra kl. 8.00 til 17.00. Her kan du få hjælp til at booke en forsendelse, spore en pakke eller få svar på andre spørgsmål.

Hvis du foretrækker at sende en e-mail, kan du skrive til Pakke.dk på deres e-mailadresse info@pakke.dk. Du vil normalt modtage et svar inden for 24 timer.

Hvis du har brug for at sende en fysisk pakke til Pakke.dk, kan du gøre det på deres adresse i København. Adressen er Pakke.dk, Refshalevej 147A, 1432 København K. Her kan du aflevere din pakke og få hjælp til at booke en forsendelse.

Uanset hvordan du vælger at kontakte Pakke.dk, vil deres venlige og professionelle medarbejdere være klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og behov.