Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

Sådan sender du pakker med pakkelabels

Pakkepost er mere populært en nogensinde før. Det skyldes både, at vi handler stadig mere og mere på internettets mange online butikker. Men vi handler også rigtig meget med hinanden via de sociale medier og på forskellige online salgsplatforme.

Det betyder selvfølgelig også, at der skal fragtes et væld af pakker på tværs af landet hver dag. Det er nemt at sende en pakke i dag og der er rigtig mange fragtfirmaer at vælge imellem! I denne artikel tager vi et nærmere kig på hvordan du sender pakker med DAO pakkelabels og GLS pakkelabels.

Så nemt er det at sende og modtage en pakke

Det er super nemt at både sende og modtage en pakke i dag. Når du modtager en pakke kan du enten få den leveret til dit hjem eller afhente den i en pakkeshop. Hvis du skal sende en pakke er det også nemt. Du kan nemlig købe en pakkelabel på nettet og sætte den på pakken. Så er det ellers bare at finde den nærmeste pakkeshop for det fragtfirma du har valgt. Så er pakken klar til at blive fragtet til modtageren. Gennem tracking-nummeret kan både afsender og modtager følge pakkens vej fra den indleveres i pakkeshoppen og til den når frem til modtageren.

Send din pakke med DAO pakkelabels eller GLS pakkelabels

DAO og GLS er to af de mest kendte fragtfirmaer i Danmark. Hvis du skal sende en pakke er det nemt at gøre det med DAO pakkelabels eller GLS pakkelabels. Du kan gå ind på fragtfirmaernes hjemmeside og købe pakkelabels. Hvis du køber DAO pakkelabels kan du også vælge selv at skrive pakkekoden på den pakke du skal sende, så slipper du for at skrive en label ud. Det er supernemt. Både DAO og GLS har et stort netværk af pakkeshops, derfor er det nemt for modtageren at hente pakken. Du kan selvfølgelig også vælge at få leveret pakken direkte til døren.

Et tip til dig der skal sende pakker

Til sidst vil vi give dig et lille tip når du skal sende pakker. På hjemmesiden pakke.dk har du nemlig mulighed for at finde det fragtfirma, der har den laveste fragtpris. Alt du skal gøre er at skrive postnummeret på hvor pakken skal sendes fra og til samt hvor stor pakken er og hvad den vejer. Så kan du få vist fragtpriserne fra mange forskellige fragtfirmaer – heriblandt GLS og DAO. Når du har besluttet dig kan du købe pakkelabels direkte på portalen.