Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

PostNord Label er en tjeneste, der gør det nemt for virksomheder at sende pakker og breve. Med PostNord Label kan man nemt og hurtigt oprette en forsendelse online og printe en label, som man sætter på pakken eller brevet. På den måde kan man sende sine varer eller dokumenter med PostNord og være sikker på, at de når frem til modtageren.

PostNord Label er en fleksibel løsning, der kan tilpasses virksomhedens behov. Man kan vælge mellem forskellige forsendelsestyper, som f.eks. brev, pakke eller express. Man kan også vælge mellem forskellige leveringsmetoder, som f.eks. hjemmelevering, afhentning på posthuset eller levering til en pakkeshop.

En af fordelene ved PostNord Label er, at man kan følge sin forsendelse hele vejen fra afsendelse til modtagelse. Man kan se, hvor pakken eller brevet befinder sig, og hvornår det forventes at blive leveret. På den måde kan man give kunderne en bedre service og undgå unødvendige spørgsmål om leveringstidspunkter.

PostNord Label er også en miljøvenlig løsning, da man kan undgå at printe unødvendige labels og kvitteringer. Man kan også vælge at sende sine forsendelser som klimakompenseret, hvilket betyder, at man betaler en ekstra afgift, der går til at reducere CO2-udledningen fra transporten.

Alt i alt er PostNord Label en nem og fleksibel løsning, der gør det nemt for virksomheder at sende pakker og breve. Med PostNord Label kan man give kunderne en bedre service og samtidig være miljøvenlig.