Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

Send pakke til udlandet

Mens vi skriver og sender færre breve i dag, er antallet af pakker sendt og andre former for post steget enormt.

I dag er det ikke underligt at sende julegaver til slægtninge i Australien, en kjole, der sælges på eBay til en privatperson i Frankrig eller produkter fra deres webshop til kunder i Asien.

På mange måder er verden reduceret, fordi vi sender og modtager pakker fra alle mulige lande, hvilket naturligvis også har ændret fragtselskabernes sortiment og priser.

Hvilken transportør skal du vælge?

Det kan være svært at vide, hvilket rederi at vælge, fordi der er så mange forskellige muligheder. Hvis du ønsker at sende en pakke eller en større forsendelse uden for Sverige, kan du for eksempel bruge fragtydelser fra virksomheder som PostNord, DHL, UPS og Schenker.

Før du vælger, skal du også overveje, om pakken skal ankomme hurtigst muligt, eller hvis du kan forestille dig en længere leveringstid til en billigere pris.

Send billige pakker fra Danmark til andre lande

Hvis du leder efter de billigste priser til at sende pakker i udlandet, kan du spare mange penge, hvis du bruger en sammenligningstjeneste, som f.eks. Pakke.dk. Så har du chancen for at sammenligne forskellige rederier for at finde de laveste priser for din særlige pakke, i stedet for at skulle spilde tid på at besøge hver virksomheds egen hjemmeside.

Dette er især nyttigt, hvis du skal sende pakker til flere forskellige lande, for eksempel hvis du har din egen webshop eller sælger meget på eBay. Takket være den stadigt stigende konkurrence er der også nye alternativer, som du let kan tjekke igennem gennem en jævn søgning på Pakke.dk.

Vær opmærksom på toldafgifter ved afsendelse af pakker uden for EU

Da hvert land har sine egne toldregler og regler, er det vigtigt, at du udfylder eventuelle toldformularer korrekt, når du sender pakker eller andre varer uden for EU eller hvis du fx. vil sende pakker til Mexico. Hvis du derimod bruger pakke.dk-tjenesten til at bestille din forsendelse, bliver du let styret gennem hele toldprocessen, hvilket betyder, at du ikke behøver at holde styr på de nyeste love og regler uanset hvilket land du vil sende pakken til.

Hvad koster det at sende en pakke fra Danmark til EU og resten af ​​verden?

Selvfølgelig varierer priserne for at sende pakker i udlandet afhængigt af det pågældende land. Men som et eksempel kan vi nævne, at det koster ca. 400 DKK for at sende en pakke på op til 5 kg til USA, mens den kun koster ca. DKK 200 for at sende en pakke mellem 1-5 kg ​​til Frankrig eller Danmark beliggende inden for EU.

Hvis du spekulerer på, hvad din pakke koster at sende dig, kan du hurtigt og nemt klikke på Pakke.dk og indtaste pakkens destination, størrelse og ønsket leveringstid for at få prisoptioner fra flere rederier på samme tid. Så vælger du bare, og Pakke.dk sikrer, at din pakke bliver afhentet og sendt til modtageren.

5 tanker om “Send pakke til udlandet”

 1. Gert P. Andersen

  Hej Christian.
  GLS burde virke fint til Tyskland, men DHL eller UPS kan også afprøves.
  Se evt priser på Pakke.dk

  Gert

 2. Hej
  Jeg skal sende julegaver til familie i USA. I ‘gamle dage’ kunne man sende pakker med langsom post- altså skib- hvilket ikke kostede en formue, men man skulle selvfølgelig være ude i god tid. Er det et helt afsluttet kapitel?
  Mvh. Lærke

Der er lukket for kommentarer.