Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

Send pakker til udlandet

Der er godt gang i nethandlen og vi handler på tværs af landegrænser som aldrig før. De sidste 25 år har internettet revolutioneret den måde vi ser verden på og den måde vi interagerer på. Nu er det ikke nødvendigt at sende et brev til den anden side af kloden, vi kan i stedet sende en E-mail eller følge hinanden via de sociale medier. Men hvis vi handler på tværs af landegrænser, er der stadigvæk behov for at sende pakker på tværs af landegrænser, blandt andet fordi vi handler med hinanden via nettet.

Sælg varer til udlandet fra din forretning

Har du en webshop eller en anden virksomhed med produkter, som også er interessante for udenlandske kunder, er der ingen grund til at begrænse din forretning til lille Danmark. Ved at henvende dig til kunder uden for landets grænser, har du mulighed for at udvide markedet til hele EU eller måske hele verden. Herved kan du vækste dine forretning og øge omsætningen. Når du skal sende pakke til udlandet indenfor Europa, behøver du ikke bekymre dig om told mv. Handler du derimod uden for EU’s grænser, skal dine kunder være opmærksom på at de skal betale told når de modtager pakkerne.

Send pakker til udlandet som privatperson

Det er dog ikke kun forretninger, der kan have behov for at sende pakker til udlandet. Har du slægtninge i udlandet eller sælger du som privatperson varer til personer udenfor landets grænser, kan du have behov for at sende en pakke til udlandet.

Uanset om du sender din pakke som privatperson eller du har en virksomhed, er der dog masser af muligheder for at få fragtet pakken. Den store handel på tværs af landegrænser har nemlig betyder, at der er masser af fragtfirmaer, der tilbyder fragt af pakker til udlandet fra Danmark.

Sådan sender du pakker til udlandet

De mange forskellige fragtfirmaer gør dog også, at det kan være vanskeligt at danne sig et overblik over hvor du får fragten bedst og billigst. Heldigvis er der råd for den udfordring. Der findes nemlig flere sider på nettet, der sammenligner fragtfirmaernes priser og hvor du efterfølgende kan købe en fragtlabel til pakken direkte på hjemmesiden. Herved sparer du selv alt tiden med at sidde og sammenligne fragtpriser. En af disse sider, er hjemmesiden pakke.dk. På denne side kan du både få et overblik over fragtpriser når du vil sende pakker i Danmark og når du vil sende pakker til udlandet – det er enkelt og nemt!

Send pakke til udlandet