Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

Send pakke til erhverv → Få den bedste pris på erhvervspakker

Træt af trivielle skrivebordsopgaver og administrativt arbejde, der opsluger din tid? 

Som erhvervsdrivende kan det være svært at holde snor i både spildtid og udgifter – begge vigtige elementer, når det handler om at drive en sund virksomhed. 

Et af de steder, der oftest overses, når det kommer til effektivisering (af både tid og budget) er ehvervsfragt.

Men der er både besvær, tid og penge at spare, hvis du ser dine udgifter til fragt efter i sømmene. 

Erhvervsfragt: 3 ting du kan gøre for at sikre den bedste pris på erhvervspakker

  1. Brug en prissammenligner

Er dit behov for at sende pakke erhverv ikke særlig stort, eller skal du send en pakke fra privat til erhverv? 

Selvom du ikke sender pakker i store mængder, kan der stadig være penge at spare på at sende pakke til ehverv – det kan du hurtigt finde ud af ved at bruge en prissammenligner, der viser dig den bedste og billigste løsninger, uanset om det en PostNord erhvervspakke eller du vil send pakke med omdeling til erhverv. 

  1. Køb flere pakkelabels på én gang

I stedet for at bruge løsninger, hvor du skal bestille ét pakkelabel ad gangen eller bruge evigheder på posthuset for at send erhvervspakke, kan du bruge fragtsider, hvor du nemt og hurtigt kan tilføje flere pakker og få det hele ordnet i én omgang. 

  1. Kontakt leverandøren og få en god aftale på billig fragt erhverv

Sender du mange pakke i forbindelse med ehverv? Hvis din virksomhed ofte sender (mange) pakker, kan der være penge at spare – det kræver bare, at du selv tager fat i et af fragtselskaberne. De kan nemlig ofte tilbyde dig en god pris på send erhvervspakke. 

Billig fragt erhverv: Der er penge at spare i dit ehvervspakke-budget

Når du skal sende pakke fra eller til erhverv, er der ikke bare én måde at gøre det på – men der er én måde, du kan spare flest penge. Nemlig ved at tage direkte kontakt til de forskellige leverandører. 

De fleste fragtselskaber tilbyder fordelagtige priser til erhvervskunder – det betyder, at du typisk kan forhandle dig til gode priser for at sende erhvervspakker. Simpelthen fordi, fragtselskaberne på den måde sikrer sig en loyal kunde. 

Så er spørgsmålet bare: 

Betaler du stadig meget mere for din fragt til erhverv, end du behøver?

FAQ: Spørgsmål og svar om erhvervsfragt

Hvordan får jeg den bedste pris på send pakke privat til erverv?

Hvis du som privat skal sende en pakke til en virksomhed, betyder det ikke, at du bare skal tage den første og bedste løsning. I stedet er det en god idé at bruge en prissammenligner, der kan vise dig, hvordan du kan sende som privat til erhverv pakke til den biligste pris. 

Erhverv levering – hvor lang levering er der typisk på erhvervsforsendelser?

Hvor lang levering du kan forvente eller tilbyde dine kunder, kommer an på flere forskellige ting – fx hvorfra og hvortil du sender. 

Men leveringstiden varierer meget fra fragtselskab til fragtselskab. Hvert fragtfirma har forskellige specialer, og hvor nogle måske er lynhurtige til levering uden for EU, er andre bedre indenrigs. I grove træk betyder det, at du skal vælge det fragtfirma, der passer bedst til dine fragtbehov. 

Send pakke til erhvervsadresse – hvordan gør jeg?

Der er ikke så meget hokus pokus i at sende pakke fra privat til erhverv. Du gør nemlig præcis, som du plejer, når du skal sende en pakke:

  • Pak din pakke forsvarligt ind
  • Betal for portoen/køb en fragtlabel (det kan du nemt gøre online og slippe for køen på posthuset)
  • Indlever din pakke i din nærmeste pakkeshop

Og det var det!