Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

UPS Priser
UPS tilbyder hurtig fragt i både Danmark og udlandet. Det er et internationalt selskab som generelt tilbyder fremragende service. Hvis du vil sende pakke med UPS, er det dog rart at kende mere til priserne. Her fortæller vi nærmere om, hvordan du får en pris på UPS fragt.

Find UPS priser nemt og hurtigt

Både priser og leveringstider afhænger af, hvor du sender fra og hvor pakken skal hen. Prisen afhænger også af størrelsen på pakken.

Derfor svinger priserne altså, og den pris du skal betale er ret individuel og tager udgangspunkt i dine pakkeforhold.

Den hurtigste måde at finde en præcis UPS pris er ved at benytte kontakte UPS Danmark eller bruge pris beregneren hos Pakke.dk.

Her indtaster du dine informationer om pakken, hvilket resulterer i et overblik over priserne. Du får ikke kun en pris fra UPS – du får også priser fra resten af markedet. På den måde kan du sende din pakke til de bedste betingelser og de mest optimale forhold.

Den officielle og lidt uoverskuelige UPS prisliste kan hentes her:  UPS Prisliste

Eksperter i forsendelser til udlandet

UPS er aktive i mere end 200 lande og territorier. Det inkluderer Danmark, og selvom UPS også tilbyder lokale forsendelser her i Danmark, så bliver firmaet især brugt til forsendelser, der skal længere væk end vores egne grænser.

Ofte vil UPS have nogle af markedets bedste priser på ekspresforsendelser til udlandet. Du kan få en pakke sendt næsten hvor som helst hen, når du benytter dig af UPS. Da selskabet samtidig tilbyder rigtig god service, er der pludselig en del grunde til at sende med dem.

UPS er faktisk et af de ældste pakkeselskaber i verden. Deres historie går mere end 100 år tilbage og de har deres hovedsæde i Atlanta, USA. På verdensbasis har de næsten en halv million ansatte, tusindvis af lastbiler, og samtidig en stor flåde af fly. Det er på baggrund af alt dette, at UPS er i stand til at håndtere så mange forsendelser i så mange lande.

Fra start til slut: Sådan sender du med UPS

Når du har fundet din UPS pris er det tid til at bestille. Du kan klare det hele hjemmefra, når du benytter dig af UPS.

Pakke.dk er det perfekte sted at få et prisoverblik, og det er også det perfekte sted at bestille forsendelsen. Når du bestiller hos online hos UPS eller Pakke.dk får du et pakkelabel, der kan sættes på pakken. Ved forsendelser med UPS kan du også bestille afhentning – det betyder, at UPS kommer direkte hjem til dig og henter pakken. Det kan både være ved din private adresse eller ved din virksomhedsadresse, hvis du driver en forretning.

Alternativt kan du selv aflevere din forsendelse til en UPS chauffør: Det er en måde at få pakken sendt af sted på, hvis din bestilling ikke allerede inkluderer afhentning.

Når først pakken er afhentet hos UPS, vil der ikke gå lang tid, før den er fremme hos modtageren. UPS er kendte for at være hurtige – selv når det gælder internationale leverancer. Og til forholdene får du også meget for pengene, når du sender med UPS.