Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

Fragtfirmaer i Danmark

Skal du sende en pakke eller fragte noget gods? Så er der heldigvis mange virksomheder at vælge imellem. Faktisk er der så mange, at det kan være vanskeligt at overskue de mange fragtfirmaer. Heldigvis findes der en tjeneste, der kan hjælpe dig.

Det eneste du skal gøre er, at udfylde hvad du skal have fragtet og hvortil det skal fragtes. Herefter modtager du 4 uforpligtende fragttilbud og kan i ro og mag vælge det bedste og det billigste tilbud.

Lad os tage et nærmere kig på nogle af de store fragtfirmaer, der kan klare enhver fragtopgave her i landet- uanset om opgaven er stor eller lille.

Danske Fragtmænd

Som navnet antyder, er danske fragtmænd et dansk fragtfirma. Faktisk har Danske Fragtmænd det største nationale transport- og distributionssystem i Danmark med 350 ruter. Fragtmændene kan klare dag-til-dag levering i hele landet. Uanset hvad du skal have fragtet og hvorhen i landet det skal fragtes. Det eneste krav er, at det kan være i en lastbil!

DHL

Måske har du hørt om DHL i forbindelse med DHL-stafetten, som mange virksomheder hvert år deltager i. Men DHL er også kendt for andet end at sponsere løb i hele Danmark. DHL er nemlig et af de største fragtfirmaer på verdensplan og har en tilstedeværelse i mere end 220 lande. Virksomheden er en del af det tyske firma Deutsche Post. Selvom DHL er et stort internationalt firma, klarer de dog også masser af fragtopgaver indenlands i Danmark.

GLS

Rigtig mange webshops anvender GLS, når varerne skal sendes ud til kunderne. GLS har et enormt netværk af pakkeshops som gør, at du hurtigt kan hente eller sende din pakke uanset hvor du befinder dig i landet. GLS leverer selvfølgelig også pakker direkte til døren – som regel er din pakke fremme ved modtageren allerede næste hverdag!

DAO

DAO er et distributionsselskab, som også leverer morgenaviser. Samtidig er DAO i dag et meget populært fragtfirma. DAO er konkurrencedygtige på såvel pris som levering. Herudover har virksomheden et super smat og enkelt system, der betyder, at du ikke skal døje med fragtlabels. Det eneste du skal bruge når du sender en pakke med DAO er en kode på 9 cifre, som du skriver på pakken inden du sender den.

UPS

United Parcel Service eller bare UPS har mere end 100 år på bagen. UPS blev etableret i USA men i dag finder du leverandøren over hele verden. Skal du sende en pakke i Danmark kan UPS også klare opgaven. Med den lange erfaring virksomheden har, er du sikker på, at din pakke er i gode hænder når den skal fragtes fra den ene ende af landet til den anden.

———

Der findes flere små fragtmænd og fragtfirmaer i Danmark, som man kan kontakte hvis man skal have flyttet større ting. Men der findes en service som gør der nemmere og billigere for dig, at få flyttet store ting fra punkt A til punkt B – Nemlig Fragtopgaver.dk

Servicen er en tilbudsside, som man kender det med f.eks findforsikring og autobutler, blot med fragtpriser. Du udfylder simpelthen bare hvad du skal have flytte, hvorfra og hvortil, og så modtager du op til 4 uforpligtende tilbud på opgaven. Super smart.

4-tilbud

Konceptet er bygget op omkring, at de fragtfirmaer der i forvejen kører en rute, men har lidt ekstra plads i bilen, skal tilbyde den plads billigt, til kunder der har noget gods der skal fragtes “samme vej”. På den måde undgår vognmanden halvtomme fragtbiler og kunden kan få en betydeligt lavere fragtpris.

11 tanker om “Fragtfirmaer i Danmark”

 1. Marianne Laursen

  Et stort billede på træplade. L:240 x B:120. Dybte 5 cm. Ska fragtes fra 4100 Ringsted til 8544 Mørke.
  Hva er prisen på det ?

 2. Hej ! har en presenning der skal til Herning (ca. 20 kg) fra amager pris og hvordan bestiller jeg vognmand ?

 3. Annette Nielsen

  jeg har 3 reoler mål H -210 – B 49 – D 30 og 2 reoler mål H 210 – B 76 – D 30
  jeg vil gerne have et tilbud på dette der skal til :
  Priss Harrislee

  Westerstraße 59
  D-24955 Harrislee
  Tlf: 0049 (0)461 99573840
  Tyskland

  Mail: harrislee@priss.dk

 4. Helene Johansen

  Jeg har 2 – to-personers sofaer, 4 flytte kasser og et lille sofabord, som jeg gerne vil have sendt fra Stor Kongensgade til Stockholm inden for de næste 10-12 dage.
  Vil I sende en pris ?

 5. Jeg skal have sendt et maleri 60 x 80 cm. til Australien, hvad kunne det koste? Det skal sendes fra Haderslev
  På forhånd tak

 6. Danske-fragtpriser

  Hej John Nielsen

  Et godt bud er PostNord.

  En pakke på mellem 5 kg og 10 kg til “øvrige udland” koster 840 kr. at sende. Jeg kender ikke vægten af din pakke, men henvend dig hos PostNord, så vil de hjælpe.

 7. Britta Bennetzen

  Jeg har 1 stk lydplade mål 140x125x5 cm (vægt ca 5 kg.) der skal sendes fra 6710 Esbjerg til 9430 Vadum. Hvad er prisen?

 8. Jeg har en kommode 150×50,der skal sendes fra Jyttevej 48, 2740 Skovlunde til Provst Dreslers vej 55 Frederikshavn. Hvad er prisen ?

 9. Jeg har en hundehvalp jeg skal ha hjem fra Ungarn, Budapest.
  alle papir er i orden.
  kan man då fragte dyr, på en ordenligt måde.?

  Hvad er prisen ???
  den er 16 uger og det er en engelsk bulldog.

  Hilsen Ann Jensen

 10. Katrine Kæmsgaard Bidstrup

  Jeg skal have sendt et maleri fra indre Kbh til Hobro (9500). Mål: 150×130. Inden den 29.08.20. Hvad er prisen for det, og er der et fragtfirma, der kan det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.