Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

3 gode grunde til at vælge DAO

I dag er der kommet flere og flere udbydere at vælge imellem indenfor transportmarkedet. Det betyder at der er flere og flere muligheder man kan vælge, og det resulterer i en øget fleksibilitet, og typisk et bedre prissat marked for kunderne. Men det er ikke altid lige nemt at beslutte sig for hvilken udbyder man skal vælge. Det kan være svært at skelne imellem fordelene og ulemperne, og samtidig skulle sammenligne med de forskellige priser.

Derfor har vi i den senere tid stillet skarpt på nogle af vores samarbejdspartnere, og lavet artikler der beskriver nogle af deres fordele. Disse fordele nævner vi ud fra vores erfaring, og ud fra hvad vores kunder i forvejen lægger vægt på når de skal vælge et fragtfirma. Det kan være at du har nogle andre ting du foretrækker hos dit fragtfirma – og der er du som altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om alle vores leverandører. Vi sætter altid en ære i at hjælpe vores kunder så godt som muligt, og er altid glade for at kunne finde de bedste løsninger til vores kunder. Her har vi valgt at liste 3 af de grunde, som vores kunder mener har været de vigtigste, og har resulteret i at de har valgt DAO.

Morgenomdeling af pakker

Da DAO leverer aviser og tidsskrifter tidligt om morgenen, så får du også helt automatisk del i denne morgenomdeling – uden at du behøver betale ekstra. Det betyder altså at en standard levering hos DAO ofte kan matche en ekspres levering hos andre udbydere, idet de leverer pakkerne imellem 02:00 og 08:00 om morgenen. Det giver dine kunder en god service, da de slipper for at skulle besøge en pakkeboks på vej til eller fra arbejde. Udover at dine pakker når hurtigt frem, så kører de også både i weekender og på helligdage, så du altid er sikker på at dine pakker når frem i tide.

Høj service – lav pris

Man kunne tro at denne morgenomdeling og deres altid hurtige distribution, kommer med et forfærdeligt prismærke. Det er dog ikke tilfældet, og vi vil nærmest sige at det er det stik modsatte. Du kan med fordel bruge vores beregner her på siden for at se om du kan finde bedre priser andre steder, men vores erfaring er, at DAO typisk ligger blandt de billigste udbydere. Dette er ikke fordi de skærer ned på servicen eller ydelsen, men er i stedet fordi at de kan optimere deres ruter og biler, da de allerede i forvejen er ude at køre på landevejene, når de omdeler aviser og blade. Og det kan du som kunde komme til at nyde godt af!

Mange års erfaring indenfor branchen

DAO er først blevet et populært ord indenfor fragt i løbet af de senere par år. Men selve virksomheden har eksisteret i over ti år, hvilket naturligvis betyder at de ved hvad de laver. Derfor får du også mange års erfaring når du bruger dem som firma. Og det kan mærkes når du har brug for hjælp. Hvis du skal bruge deres kundeservice, får du altid hurtig og kompetent hjælp og rådgivning. Derudover kan det også mærkes hos modtagerne. Dem der er tidligt nok oppe til at møde et bud fra DAO, bliver altid mødt af en professionel og høflig tone, hvilket skinner direkte tilbage på dig og dit firma, og sikrer at dine kunder altid får en god oplevelse. Det er i sig selv guld værd, og kan betyde forskellen på om dine kunder fortsat ønsker at handle hos dig, eller om de går andre steder hen.