Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

DHL er din universalnøgle til Skandinavien

Enhver der har oplevet problemer med fragt og forsendelser i sin virksomhed, ved at det hurtigt kan blive en dyr affære. Både når man regner ud hvad en forsinkelse koster, men i særdeleshed også når man regner ud hvad det koster i dårligt omdømme.

Hvis man har en webshop der sælger til private, kan et dårligt omdømme hurtigt få ben at gå på, hvis varerne er forsinkede – eller slet ikke når frem. Derfor er det vigtigt at du har styr på dine forsendelser. Faktisk tyder undersøgelser på, at ét af de vigtigste parametre dine kunder bedømmer dig på, er om leveringen er foregået som planlagt.

Derfor kan det være en god idé at gå dine fragt løsninger igennem ofte, og sørge for at du altid bruger et firma der kan levere en god service. Ét af de firmaer som kontinuerligt får ros af vores kunder er DHL. Det skyldes både at kontakten med modtageren er yderst professionel, men også at der er løsninger til stort set alle behov. Så uanset hvad du har brug for, er der stor sandsynlighed for at du vil blive tilfreds med at lade DHL stå for dine forsendelser.

Med DHL har du al logistik samlet ét sted

De fleste henvendelser vi får fra vores kunder, går på at finde ud af hvilke løsninger der passer bedst til hver forsendelse. Det er typisk fordi der er et væld af forskellige muligheder, og at det nogle gange kan være lidt for uoverskueligt at navigere rundt i markedet. Det gør det heller ikke nemmere, at man ofte kan komme ud for at man skal have forskellige løsninger til forskellige forsendelser. 

Hvis man går efter nogle af de små virksomheder, kan man derfor risikere at komme i vanskeligheder, hvis du pludselig har nogle forsendelser der måske ikke lige understøttes af fragtfirmaet. Hvis du vælger et større firma som DHL, kan du altid være sikker på at du kan få løst alle de behov for fragt du måtte have. Én af fordelene ved at vælge en større virksomhed er, at du kan få transporteret alt fra pakkepost til containere – uden at skulle tænke på at skifte leverandør. Det betyder at du er sikret en effektiv løsning uanset hvilken retning din virksomhed tager – selv hvis du skulle finde på at ændre dit varesortiment.

Sådan får du de bedste priser på dine forsendelser

Uanset hvilket fragtfirma du vælger, er det altid værd at bruge et par sekunder på at dobbelttjekke priserne. Men i stedet for at gennemlæse prislister i al evighed, vil vi lige gøre opmærksom på at du kan spare både tid og penge ved at bruge vores online beregner. Her kan du tjekke de mest aktuelle priser fra DHL, men også fra masser af andre fragtfirmaer. Det sikrer at du altid får den bedste pris på dine forsendelser.

Det sikrer samtidig også at du altid får den fragt du skal bruge, og derfor slipper for at lave irriterende fejlkøb på dine pakkelabels. Og hvis du på forhånd ved at du sender mange forsendelser i samme vægtklasse, og med samme dimensioner, kan du ofte få en god pris hvis du bestiller flere labels ad gangen. Hvis du har spørgsmål til hvordan du bruger beregneren, eller hvis du har øvrige spørgsmål til dine forsendelser, er du altid velkommen til at kontakte os via hjemmesiden. Vores førsteprioritet har altid været – og vil altid være – at sikre at du får lige netop den løsning du har behov for.

Med DHL er hele verden din markedsplads

Hvis du allerede sælger dine varer i udlandet, ved du med garanti hvor vigtigt det er at du kan stole på dit fragtfirma. Når det handler om udenlandske forsendelser, kan man desværre af og til komme ud for problemer under transporten. Det kan være i form af et indviklet toldsystem, ekstra afgifter eller forsinkelser. Med DHL er du sikker på at der er styr på alle aspekter af transporten, og med deres mange års erfaring indenfor international fragt, er du altid sikret at dine kunder får den helt rigtige oplevelse.

Hvis du ikke er vant til at sælge til udlandet, kan det nogle gange være en svær disciplin at skulle bevæge sig ud for landets grænser. Der kan det ofte være en god idé at vælge en sparringspartner som DHL Express der har mulighed, evner og kapacitet til at hjælpe dig. Det kan være med til at gøre din virksomhed mere skalérbar, og sørge for at øge omsætningen uden at du behøver foretage større investeringer i din forretning.

Afhængig af hvilke varer du sælger, kan det være mere eller mindre besværligt at få dem fragtet til udlandet. Hvis du har ganske almindelige varer der ikke kræver de helt store tilladelser, kan du ofte med ganske få midler tredoble dit marked, ved blot at udvide til Skandinavien frem for blot at fokusere på Danmark.

Her vil du opleve en fælles kultur, lignende sprog og flydende fragt- og betalingssystemer. I princippet kan det meget vel være penge lige ned i lommen. Det er dog vigtigt at sørge for at du ikke taber det hele på gulvet, ved ikke at have styr på fragten. Hos DHL får du hurtig og effektiv forsendelse i hele Skandinavien. Det betyder at du altid har styr på hvor dine pakker befinder dig, og dine kunder kan nyde godt af enkel returnering af varer – og i sidste ende sørge for at du får styrket dit brands værdi.

Hvis du vil tage skridtet videre, og sørge for at dine nordiske kunder får en endnu bedre service, kan du også hos DHL få adgang til lagerhoteller, hvilket sikrer at dine forsendelser rammer kunden så hurtigt som muligt. Det kommer uden tvivl til at booste din kundetilfredshed, og kan være en investering der er værd at overveje.