Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

Få din webshop i top med DAO

Er du selvstændig, og har du ofte tænkt over om du kunne spare penge i din virksomhed? Så er du med garanti ikke alene. Der er mange måder at øge overskuddet i din virksomhed. Særligt hvis du driver en webshop, er der gode muligheder for at opnå et sundt overskud.

Når det kommer til e-handel, ligger de danske forbrugere absolut i top. Det er grundlæggende en god ting, fordi det giver dig et ekstremt lukrativt marked som webshop-indehaver. Dog er der en række ting man skal være opmærksom på, for lige så købelystne som danskerne er, lige så kræsne er de også. Det gør sig gældende når det kommer til produkter og priser, men i den grad også i forhold til at modtage deres varer.

Hvad betyder leveringen for din webshop?

En webshop er en sjov størrelse at arbejde med. Modsat en fysisk butik, slutter dit salg ikke blot når du modtager betalingen for din vare. Danskerne er meget glade for at shoppe på nettet, men de har også høje krav når de gør det. For det første skal prisen være i orden, men også ting som lagerstatus, fragt og kundeservice begynder at fylde mere og mere.

Og lige netop fragt-delen er noget af det vi har valgt at bringe fokus på i dette indlæg. Vi får hver eneste uge mange henvendelser fra danske webshop ejere, der har problemer med at få deres fragtløsninger til at give mening. Udfordringen ligger ikke i at få varerne ud til kunden, men snarere i at kunderne har højere og højere krav til deres levering. Det forventes nærmest at der som standard tilbydes dag-til-dag levering – og hertil kommer at mange af danskerne også forventer at få gratis fragt på deres køb.

Nye statistikker viser, at webshops der giver fri fragt uanset størrelsen på ordren, får 20% flere ordrer end lignende webshops i samme segment og prisleje, hvor den eneste forskel er at konkurrenterne opkræver for fragt.

Derfor er det mere vigtigt end nogensinde at sørge for at du har så effektiv en fragtløsning som muligt. En af mulighederne er at sende pakker med DAO, idet du her får et godt miks i forhold til leveringstid og pris.

I princippet kommer du til at nyde godt af stordriftsfordelene hvis du bruger DAO til at sende pakker, idet de alligevel har morgendistribution af mange danske aviser. Det giver dig en billig og hurtig levering, som vil falde i god jord hos dine kunder.

Hvorfor sende pakke med DAO?

Som nævnt ovenfor, har DAO en række avis distributioner de allerede varetager. Det betyder at de med stor sandsynlighed alligevel skal ud i samme område som din levering. Det kan give dig en besparelse på dine  DAO fragtpriser, og samtidig sørge for at dine leveringer er hurtigt ude hos kunderne.

Og lige netop leveringstiden er vigtig at holde øje med her. Når du bruger DAO til at sende pakker, vil de blive leveret tidlig morgen, så dine kunder får deres varer hurtigere. Da DAO alligevel kører ruten på det givne tidspunkt, vil du også kunne opnå attraktive priser, frem for at få et firma til at levere pakker, som ikke nødvendigvis havde en planlagt rute i området.

Den hurtige levering og lave pris, kan være med til at give din virksomhed et forspring i forhold til dine konkurrenter – uden at du behøver betale i dyre domme for det. Mange af de kunder der har kontaktet os vedrørende DAO, har valgt firmaet på grund af morgendistributionen, da det både giver hurtig leveringstid, men også frigiver tid i administrationen i din virksomhed.

En anden fordel er, at der tilsyneladende ikke eksisterer helligdage hos DAO. Med DAO kan du sende pakker om lørdagen, søndagen – ja sågar i helligdagene, uden at det koster ekstra. Dermed er der altså også tale om en billig løsning til din virksomhed.

Hvad koster det at sende pakke med DAO?

Det er vigtigt at holde omkostningerne nede i din virksomhed. Det forstår vi hos pakke.dk. Det er faktisk én af årsagerne til at vi fik udviklet vores prisberegner – så vores kunder altid kunne tjekke at de fik de bedste priser på markedet.

Det er dog vigtigt at slå fast, at prisen ikke nødvendigvis er alt. Hvis dine kunder er tilfredse med deres køb, pris og levering, er der stor sandsynlighed for at de vil handle hos dig igen. Hvis der omvendt blot er én af de ting der går galt (eksempelvis levering), kan du potentielt set have mistet en tilbagevendende kunde. Derfor råder vi altid vores kunder til at overveje hvad de har brug for i en fragtløsning, og tage deres kunders krav med i overvejelserne. På denne måde er det lettere at finde ud af hvad der er nødvendigt, for at dine kunder får en god oplevelse. Når du har fundet ud af det, er det naturligvis altid en god idé at bruge vores beregner på siden, så du altid får de nyeste og aktuelle DAO fragtpriser på dine leveringer.

2 tanker om “Få din webshop i top med DAO”

Der er lukket for kommentarer.