Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

Få effektiv fragt til udlandet med DHL

Hvis du er på jagt efter en stabil samarbejdspartner til at levere dine forsendelser uden for landets grænser, så kan det være du skal tage et kig på DHL.

DHL har over 360.000 ansatte på verdensplan, der hver dag sørger for at få ekspederet forsendelser hurtigt, effektivt og professionelt. Og hvis man bruger DHL til at stå for sin fragt, er man nærmest garanteret global rækkevidde.

Fragt i 220 lande

I skrivende stund kan du finde de gule/røde biler i 220 lande verden over. Så der er ganske stor sandsynlighed for, at det land du skal bruge også er på listen. Du er også altid sikret hurtige leveringstider, da DHL kan klare forsendelser med både fly, skib og tog. Det at du har flere forskellige muligheder til rådighed, betyder at du kan sammensætte din fragt som du har lyst til.

Hvis du gerne vil have at forsendelsen når hurtigt frem, kan du vælge at få din pakkepost ombord på et fly. Er du mere tålmodig, kan du omvendt spare penge ved at få fragtet dine varer via skib eller tog.

Denne fleksibilitet betyder også, at der stort set ingen grænser er for hvad der kan sendes. Alt fra skibscontainere til postkort er nogenlunde dækket ind hos DHL, så du kun behøver shoppe ét sted. Og med over 98.000 biler og halvanden milliard årlige leveringer, er der helt sikkert også plads til dig.

DHL udlandet

Det siger sig selv at man ikke kan have tilstedeværelse i 220 lande, uden at have godt styr på de internationale regler for fragt, told og afgifter. Det betyder i princippet at du ikke behøver have det. Hvis du har spørgsmål eller er usikker på en forsendelse, så kan du altid få hjælp fra DHL. På denne måde er du altid sikker på at dine forsendelser ikke bliver stoppet i tolden, eller forsinket grundet rod i papirarbejdet.

Dette gør at DHL er en effektiv samarbejdspartner til dem der blot sender en gang imellem, men også til dem der ofte skal have internationale forsendelser ud i verden. Det sikrer dig en høj fleksibilitet, og betyder at du altid får lige præcis hvad du har behov for.

Fra Ballerup til Beijing med direkte levering

Uanset hvor du skal levere til, og uanset hvor stærkt det skal gå, så kan du altid henvende dig hos DHL. Hvis det skal gå ekstra stærkt, kan du vælge deres Sameday Jetline service, der i princippet betyder at din pakke bliver afhentet hos dig, kørt direkte i lufthavnen, og herefter kommer på det hurtigst mulige fly til destinationen. Så bliver det ikke mere direkte.

Mindre kan naturligvis også gøre det, men ovenstående er blot et eksempel på hvor vidt firmaet er villig til at gå, for at sikre at dine pakker når frem i tide. Hvis man som erhvervsdrivende har afdelinger i andre lande, kan det ofte være nødvendigt at få transporteret reservedele, materialer eller lignende hurtigt imellem afdelingerne. Her kan det ofte være ekstremt dyrt med nedetider eller forsinkelser, og i disse tilfælde vil det være godt givet ud at få fragtet tingene hurtigt og effektivt, så du kan komme videre i teksten.

Hvis du ikke har helt så travlt, så er der heldigvis masser af andre muligheder for at få klaret dine internationale forsendelser. Indenfor EU kan du eksempelvis få skarpe priser på det såkaldte Euroconnect, der benytter tog til at sikre at dine pakker når destinationen så hurtigt som muligt. Dette er én af de mest økonomiske måder at få fragtet dine ting til udlandet på. Og billigere endnu er det at sende uden afhentning men istedet bruge en DHL pakkeshop som giver samme fordele og med DHL tracking

En anden, temmelig åbenlys fordel ved at vælge DHL er, at de er ét af de firmaer der har flest leveringslande at vælge imellem. For dig som afsender, betyder at det at du lige pludselig har uanede muligheder for at servicere dine kunder.

CO2 neutral fragt styrker international handel

Hvis du gerne vil handle med udlandet, skal du være opmærksom på at det kræver nogle andre regelsæt end du måske har været vant til. Du skal kunne tale til flere kulturer på én gang, ligesom du er nødt til at leve op til krav fra alle sider. Én ting er dog efterhånden universelt – nemlig at det forventes at virksomheder bidrager til et bedre klima.

Derfor kan du med fordel undersøge mulighederne for at få CO2 national fragt fra DHL, da dette er et unikt selling-point, som er forstået verden over. Uden at du behøver løfte en finger, stiger din konkurrenceevne i udlandet – hos kulturer du måske aldrig har besøgt, og i markeder du aldrig har tænkt over – fordi i har én fælles mission; at passe på vores miljø og vores klima.

Med miljøvenlige forsendelser kan du være med til at styrke dette bånd, og derved skabe kunderelationer der strækker sig på tværs af landegrænser, uafhængig af priser – og uden forbehold for kulturforskelle, men i stedet under én fælles fane; nemlig miljøet.

DHL udlandet

Det er svært at finde en virksomhed der arbejder lige så hårdt for at mindske deres CO2 udslip som DHL, så allerede her vil du kunne modtage dit første kvalitetsstempel – uden at du behøver ændre noget som helst i din egen forretning. Dette sammenholdt med de attraktive priser, fleksible og omfattende løsninger – samt et brand der har været aktivt i over 50 år, tør vi godt sige at du ikke går helt galt i byen med DHL.

Uanset hvad dit behov måtte være, så har vi heldigvis gjort det nemt for dig. Det eneste du skal gøre, er at indtaste dine specifikationer i vores beregner, og så skal vi nok hjælpe dig godt på vej – og naturligvis sørge for at du får så gode priser som muligt. Uanset om du skal levere kataloger til Fyn, eller katalysatorer til Frankrig.