Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

Få effektiv og billig fragt med DAO

Hvis du, ligesom masser af andre danske erhvervsdrivende, ønsker en høj service og en god ydelse, men ikke ønsker at betale for meget, så kender du garanteret til problematikken med at pris ofte følger kvalitet.

Når vi taler om fragtløsninger det ikke anderledes. Priserne varierer ofte meget, ligesom det kan være svært at overskue hvilke ydelser og services der følger med i prisen. Derfor kan det ofte være svært at finde ud af hvor man finder den bedste løsning til sit firma – eller som privatperson.

Som de fleste efterhånden har fundet ud af, så har Pakke.dk gjort det til vores mærkesag at hjælpe danske firmaer og private med at få bedre fragt – billigere. Derfor sørger vi også altid for at holde os opdateret med markedet, så vi konstant holder øje med de bedste udbydere. Dog indgår vi ikke samarbejdsaftaler med hvem som helst – for os er det nemlig vigtigt at kvaliteten er i orden, for vi ved det er vigtigt for dig. Derfor kan du være sikker på at alle de virksomheder vi nævner på vores side, har mange års erfaring, og er blandt de absolut bedste i branchen.

Spar penge på din fragt med DAO pakkelabel

Ét af de firmaer som vi længe har holdt øje med har været DAO. De er blevet voldsomt populære grundet deres hurtige leveringstid, og da de kører om natten og om morgenen, bliver dine pakker også delt ud her. Derfor har dine kunder typisk deres forsendelser hurtigere end mange andre steder.

Det bedste af det hele er, at du med DAO ikke behøver betale ”ekstra” for denne ydelse, da de i forvejen kører morgenomdeling. Derfor kan det være et glimrende valg hvis du leder efter et transportfirma der kan fragte dine varer hurtigt, sikkert og billigt.

Selve processen er ganske simpel. Du bruger blot vores værktøj her på siden til at generere et DAO pakkelabel, hvorefter du indleverer det i en af deres pakkeshops. Herefter bliver de kørt afsted til omdeling. Og når du køber dine pakkelabels hos os, gør vi det naturligvis også let for dig at sammenligne priser, så du er sikker på at du ikke betaler for meget for din løsning.

Hvilke muligheder har jeg med et DAO pakkelabel?

Hele DAO’s forretningsgrundlag bygger på, at de i lang tid har haft morgenomdeling i Danmark. Det betyder dog ikke at du kun kan sende indenrigs. Faktisk kan du med DAO få fragtet pakker til 23 lande i Europa. Bilerne kører 365 dage om året, så du har minimal nedetid, og behøver ikke bekymre dig om helligdage og weekender.

Udover at du både kan få fragtet i ind-og udland, kan du også selv bestemme om pakkerne skal leveres til pakkeshop eller med omdeling. Hvis du bestiller med omdeling, kommer de ud til dine kunder i de meget tidlige morgentimer, så de har en glædelig overraskelse når de står op. Vælger du DAO pakkeshop, finder tracking systemet automatisk den pakkeshop der er nærmest modtageren, så de skal besværes så lidt som muligt.

Det er dog ikke kun selve fragten du kan nyde godt af. Du får også en lang række andre fordele med DAO. Eksempelvis får du adgang til deres nemme trackingsystem. Slut med at indtaste lange trackingnumre – hos DAO indtaster du blot pakkenummeret, og så får du en status på hvor langt den er i processen. Det gør det nemt for dig og dine kunder at følge med i forsendelsens status, og kan spare dig for meget administrativt besvær.

Slutteligt er der naturligvis prisen. Som nævnt ovenfor, kører DAO deres ruter uanset hvad. Derfor er de ofte konkurrencedygtige på prisen, så du ikke behøver betale for meget for din fragt!