Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

GLS priser pakkepost

GLS er et af de store fragtfirmaer på markedet for pakkepost. GLS blev stiftet i 1999 og har siden vokset sig til lidt af en mastodont når det gælder om at fragte pakker ud til danskerne. I dag har GLS Group distribution af pakker i 41 lande i Europa og flere stater i USA.

Hvis du har handlet i en netbutik har du temmelig sikkert stiftet bekendtskab med GLS. GLS er nemlig et af de mest kendte fragtfirmaer i Danmark. Rigtig mange webshops tilbyder i dag at levere deres varer med GLS.

Et stort netværk af pakkeshops

En af årsagerne til at GLS står stærkt i fragtbranchen er det enorme netværk af pakkeshops, som GLS råder over. GLS råder nemlig over ikke mindre end 1.550 pakkeshops i det ganske land. GLS pakkeshops findes oftest på tankstationer, kiosker og dagligvarebutikker. Det er en fordel for dig, da du ofte har mulighed for at indlevere og afhente pakker i weekenden og om aftenen. Det giver dig masser af fleksibilitet og mulighed for at passe afsendelse og afhentning af pakker ind i en travl hverdag.


Hvad koster det at sende pakker med GLS?

Der er flere forhold der afgør hvad det koster at sende en pakke med GLS. Først og fremmest bestemmes prisen dog af pakkens størrelse. En lille og smal pakke er billigere at sende end en stor og bred pakke. GLS har 5 priskategorier: XS, S, M, L og XL. Pakken må højest veje 20 kg. Som et priseksempel kan nævnes, at en pakke i størrelse M koster ca. 90 kr. at sende.


Hvis du skal sende en pakke med GLS, kan du gøre det via hjemmesiden pakke.dk. Her kan du indtaste hvor pakken skal sendes til samt størrelsen på pakken. Herefter får du priserne på hvad en række fragtfirmaer tager for at sende pakken – heriblandt GLS.

Leveringsmuligheder og tracking af pakken

Når pakken er indleveret i pakkeshoppen, kan du hele tiden følge hvor langt den er i processen via GLS tracking system. Du går blot ind på GLS hjemmeside og indtaster dit tracking nr., så får du oplyst status på forsendelsen. Modtageren af pakken orienteres løbende om hvor langt pakken er i forhold til levering.

Hvis du vælger at sende din pakke med GLS, kan du desuden vælge imellem en række forskellige leveringsmuligheder. Du kan både levere til en pakkeshop, privat til døren eller pakken kan afhentes på et GLS depot.