Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

Gør det let og enkelt at ramme norske kunder

Gør det let og enkelt at ramme norske kunder

Når det kommer til forretning og eksport, er Norge helt klart nogle af vores yndlings-naboer. Norge er et relativt let land at sende til og fra, og det er ofte særdeles overskueligt at få fodfæste, da vores kulturer og forretninger minder så meget om hinanden. Det betyder også at kunderne ligner hinanden. Typisk har nordmænd og danskere samme krav til kvalitet, pris og funktionalitet når det kommer til deres varer, så på denne måde kan man ofte se Norge som en slags “udvidelse” af det marked man allerede har her i Danmark.

Derfor kan det være en god idé at overveje at sende til Norge, hvis du ikke allerede gør det i dag. Uanset hvad dit produkt eller din ydelse måtte være, kan du bruge udgangspunktet ”går den i Danmark, så går den også i Norge”. Men det er vigtigt at huske på, at da vores lande ligner hinanden så meget, er det også nødvendigt med en hel del markedsføring, da det kræver mere at skille sig ud – ligesom i Danmark. Norge fragtpriser

Når du har fået fodfæste hos vores alpine naboer, så er det en rigtig god idé at finde en stabil samarbejdspartner til at stå for transporten, når du skal sende til Norge. Ofte er det ikke noget problem at finde rigeligt med speditører der gerne tager dine varer med, men det kan af og til være svært at gennemskue om priserne nu også er i orden. Det vil vi her på pakke.dk rigtig gerne være behjælpelige med.

Send til Norge – billigt og nemt – hver gang!

Uanset om du har meget få leverancer til Norge, eller om du har en stor ugentlig eller månedlig volumen, så giver det altid god mening at sikre dig at priserne er i orden. Hvis du gerne vil have en nem og hurtig løsning, så kan du med fordel bruge vores beregner her på siden. Her kan du lynhurtigt tjekke op på hvad det bør koste at få leveret din pakke. Du kan sammenligne de forskellige ydelser og services som fragtfirmaet tilbyder – eksempelvis dør-til-dør-levering, pakkeboks eller lignende.

Send til Norge med en stabil samarbejdspartner

Når det kommer til fragt, så er det bestemt ikke ligegyldigt hvilken samarbejdspartner du vælger. På mange måder skal du se samarbejdspartneren som en forlængelse af dig selv, da det ofte er fragtmanden der personligt møder kunden. Derfor finder du på vores side udelukkende priser fra de mest kvalificerede og respekterede firmaer i branchen. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, for vi ved hvor vigtigt det er at få fragtet sine varer hurtigt og effektivt. Men når det er sagt, så ved vi også hvor vigtigt det er, at man hele tiden sørger for at optimere sin bundlinje. Derfor er det også vigtigt at man regelmæssigt tjekker op på priserne på udgifterne. Det gør sig gældende ved forsikringer, telefoni og underleverandører, men i særdeleshed også når det kommer til fragt.

Hvis du har spørgsmål til hvad der kunne være den perfekte løsning for lige netop dit firma, så er du altid velkommen til at skrive til os. Vores beregner kan hurtigt hjælpe dig i langt de fleste tilfælde, men skulle du have brug for yderligere assistance står vi klar til at hjælpe dig.

For mere info: læs evt denne artikel omkring private pakkeforsendelser