Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

Mover – nyt revolutionerende transportkoncept

Der kommer hele tiden nye fragtleverandører til med nye og spændende koncepter gør, at du kan få skræddersyede transportløsninger der matcher præcist dit fragtbehov. Et af de nyeste – og meget spændende skud på stammen, er den danske virksomhed Mover. Mover repræsenterer nemlig en hel ny og banebrydende måde at tænke fragt og transport på, vi kigger nærmere på hvad Mover kan tilbyde dig som erhvervskunde i dette blogindlæg.

Fragt som deleøkonomi – idéen bag Mover

I dag kører der hver dag mange varebiler og biler rundt i Danmark, hvor fragtkapaciteten ikke udnyttes. Det er denne uudnyttede kapacitet, som Mover vil anvende bedre. Det gør Mover ved at forbinde kunder med chauffører direkte. Mover er derved ikke et firma som alle andre. Virksomheden udnytter nemlig de nyeste muligheder og trends indenfor teknologi, platformsløsninger og deleøkonomi – til gavn for både kunder og chauffører.

Chaufførerne er både professionelle vognmænd såvel som private med en bil eller varevogn. Du kan være helt tryg ved chaufførerne hos Mover der alle har gennemgået et kursus inden de er blevet godkendt til at køre transportkørsel. Fleksibiliteten betyder, at du kan få udført din transportopgave når du har behovet, du skal ikke vente i flere dage på at få transporteret en vare fra A til B. Kureropgaver kan klares på helt ned til én times leveringsfrist!

Fleksibel transport for virksomheder

Der er flere forskellige løsninger indbygget i konceptet. Løsningerne for erhvervsvirksomheder er opdelt i 3 forskellige overordnede koncepter.

  • Mover Flex er beregnet til daglige transportopgaver
  • Mover One skal du vælge hvis du har noget der skal bringes ud indenfor en time,
  • Mover Fleet giver jeres virksomhed adgang til egen fragtflåde. Dette er en god løsning hvis i har et dagligt fragtbehov. Her har i mulighed for en fuldt skalerbar fragtløsning samtidig med i stadig har bekvemmeligheden og fleksibiliteten ved at fragtopgaven er outsourcet.

Mover er således et banebrydende og nyt transportkoncept med konkurrencedygtige priser, hvor løsningerne kan skræddersyes til jeres behov. Har du behov kurer og transportservice og for hurtig og fleksible levering, er Mover ideelt for din virksomhed, men Mover har meget andet at byde på, blandt andet via Mover Fleet konceptet.