Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

Sådan sender du pakker til England – nemt og enkelt!

Når der skal sendes pakker til England, bliver mange danske virksomheder ofte overvældet af opgaven. Det er ikke altid lige nemt at få fragtet varerne over kanalen. Ofte er det en dyr fornøjelse, hvilket desværre mindsker konkurrenceevnen for de danske produkter i England. Der er dog stadig muligheder for at få en del af markedet, hvis man kan holde sine fragtomkostninger nede.

Mange af vores kunder arbejder med både import og eksport af varer. For dem er det vigtigt at de altid har de bedste priser på deres forsendelser. Hvad enten de skal sende pakker til England, Containere til Singapore, eller breve til Korsør, har de fokus på at holde deres fragtpriser nede.

Hver gang man beskæftiger sig med internationale forsendelser, er der en række problemstillinger man skal være opmærksom på. Dels er fragten naturligvis dyrere, men der kan også opstå problemer undervejs, som man måske ikke har tænkt over før.

Send pakker til England billigt

Hvis du går efter den skarpeste pris, er det altid en god idé at få samlet så mange leveringer som muligt på én gang. På denne måde mindsker du fragtomkostningerne, men det kræver naturligvis lidt mere planlægning.

Det første du skal spørge dig selv om, når du skal sende pakker til England er, hvor akut situationen er. Jo mere tid du har, jo billigere fragt vil du typisk kunne få, idet transportfirmaerne vil have lettere ved at samle stykgods til deres kørsel. Det er dog ikke altid dette er lige realistisk. Ser man på hvad vi i Danmark oftest eksporterer til England, er kød på førstepladsen.

Vi kan hurtigt blive enige om, at kød der har stået i en skibscontainer i en måned, ikke umiddelbart er appetitligt. Derfor er mange danske virksomheder nødt til at have en anden form for levering, hvilket bringer prisen i vejret. Hvis du ofte sender letfordærvelige varer, vil det give god mening at undersøge mulighederne for et fryserum i England, så du kan sikre faste leverancer, uden at bekymre dig om lagerpladsen.

Det vi har hjulpet en del kunder med er, at sørge for at de får de bedste priser på køle/frys transport, når de skal sende pakker til England. Det gør vi ganske enkelt ved at holde øje med de forskellige fragtfirmaers priser, og indlæse dem i vores prisberegner. På denne måde har vores kunder sparet mange penge i årenes løb – uden at de er gået på kompromis med kvaliteten.

Send pakke og fragt til england

Den store fordel her er, at man nemt og enkelt indtaster det man har behov for, hvorefter vi sørger for at sammenligne priserne hos de mest anerkendte fragtfirmaer. Så har du som virksomhedsejer altid de bedste forudsætninger, for at træffe den rigtige beslutning.

Send pakker til England efter brexit?

Når vi taler om eksport til England, kommer vi næppe udenom Brexit. Der er mange ting der endnu ikke er på plads i forhold til Englands exit af EU, så det er stadig svært at spå om situationens udvikling.

For virksomheder der eksporterer til England, betyder det at man skal være forberedt på at skulle forholde sig til nye toldregler. Hvilke industrier det kommer til at gælde, vides endnu ikke.

Hvis du i dag ofte sender pakker til England, og har tænkt dig at blive ved med det i fremtiden, er det en god idé at vælge et fragtfirma der har stærke kompetencer indenfor Storbritannien.

Et eksempel herpå er Postnord, som har et særdeles effektivt netværk i hele Storbritannien. De kan naturligvis ikke omgå toldregler, men der er gode chancer for at du kan få rådgivning og sparring her. Der er også mange andre firmaer med forbindelser i landet, eksempelvis DHL og GLS, og hvilken af dem du vælger, er ikke vores pointe i dette indlæg.

Pointen er snarere, at du bør forberede dig på det værste – og derfor sørge for at det fragtfirma du bruger, er i stand til at kunne hjælpe dig på længere sigt.

Det er vigtigt at huske på, at en eventuel toldafgift vil være dit eget ansvar. Det kan betyde at det bliver væsentligt dyrere at få sendt pakker til England, end du har været vant til. Generelt set kan processen også blive langsommere, ligesom der vil være større risiko for fejl. Dette er blot endnu en god grund til at vælge et firma, der har erfaring med det pågældende land.

Breve og dokumenter vil dog med al sandsynlighed kunne sendes som vi har været vant til, så det er altså kun pakkepost der vil blive berørt af ændringerne.