Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

Styrk din virksomhed med billig fragt

Hvis du lever af at handle med dine kunder (hvilket vi nok alle sammen gør), så kan der være mange fordele i at undersøge hvordan du får billig fragt.

Tusindvis af danske virksomheder er hver eneste dag afhængige af, at deres fragt fungerer som forventet. Både som modtager og afsender er det ekstremt vigtigt, at du har styr på at du altid har den bedste løsning. Det kan være svært at holde styr på i en hektisk hverdag, med masser af andre beslutninger der skal træffes.

Det medvirker at man ofte ikke får tjekket op på sine løsninger, og dette kan betyde at du går glip af nogle besparelser. Ved at sikre at du får en billig fragt, kan du ofte frigive store summer til din virksomhed.

Opnå besparelser med billig fragt til din virksomhed

Mange af de kunder der kontakter os for at få hjælp til deres fragt, bliver ofte overraskede over hvor meget de egentlig kan spare. Hvis du eksempelvis er indehaver af en webshop – og selv en lille én af slagsen, kan du få frigivet adskillige tusind kroner. 

Lad os antage, at du i gennemsnit sælger 20 varer om dagen, vil du i løbet af et år sende omkring 7.000 varer.

Hvis du sørger for altid at gå efter så billig fragt som muligt, er det ikke urealistisk at du kan spare 20,- pr. forsendelse. I dette tilfælde vil det betyde en kontant besparelse på 140.000 kroner.

Den lader vi lige stå et øjeblik.

Og her er der vel at mærke tale om en relativt lille webshop. Hvis du sender pakker ud af landet, kan besparelserne naturligvis blive endnu større. Og i dette regnestykke har vi ikke engang medtaget returvarer og fejl i forsendelserne. Så i realiteten vil besparelserne ofte være langt højere.

Det er dog ikke kun relevant hvis du har en webshop. Mange produktionsvirksomheder er også afhængig af en effektiv fragtservice, for at få dine dele ud til kunder og andre afdelinger. Her vil du også kunne spare mange penge ved at tjekke op på, at du altid har så billig fragt som muligt. Jo tungere og større ting du fragter, jo højere bliver prisen – og dermed også besparelserne.

Sådan sikrer du en billig fragt til din virksomhed

Det står ganske klart, at du kan spare en del penge ved at kigge dine fragtløsninger igennem selv. Men hvis du er ligesom størstedelen af danske erhvervsdrivende, så har du sandsynligvis ikke tiden til at gennemgå de aktuelle dagslister på fragt.

Heldigvis er der lettere metoder, at sikre at du får så billig fragt som muligt. I et godt stykke tid har Pakke.dk hjulpet både private og virksomheder med at spare penge på deres forsendelser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ved at bruge Pakke.dk’s beregner, vil du på ganske få sekunder kunne tjekke op på at du betaler den rigtige fragt.

Beregneren sammenligner aktuelle priser fra alle de største fragtfirmaer, og du kan få priser på alt fra levering af breve, til skibsfragt af containere.

På denne måde kan du sikre dig, at du aldrig betaler for meget for dine forsendelser igen – uden at du behøver bruge oceaner af tid på det.

Hvordan finder jeg den rigtige løsning til min virksomhed?

Det kan virke tillokkende at man altid bare går efter den billigste løsning. Og selvom det naturligvis er her du sparer mest til at starte med, bør du snarere overveje dit behov. Det handler så at sige, om at finde den billigste fragt til dit behov.

For at gøre det lidt mere klart, så lad os komme med endnu et eksempel. For en produktionsvirksomhed der er afhængig af reservedele, for at kunne holde produktionen i gang, kan en forsinkelse være langt dyrere end fragten. I dette tilfælde skal du være langt mere opmærksom på fragtfirmaets stabilitet, frem for hvor meget koster at sende en pakke. Her kan det ofte give bedre mening at give 20,- mere, for et fragtfirma der tilbyder ekspreslevering eller et udvidet trackingsystem.

En anden måde at overveje dit behov på er, hvad dine kunders behov og ønsker er. Forventer dine kunder at de får deres pakker leveret til døren dagen efter deres køb?

Eller vil de lige så gerne bare afhente pakken i en GLS Pakkeshop? Ved at sikre at du forstår dine kunders behov og ønsker, vil du få langt lettere ved at finde den rigtige løsning til din virksomhed – og dette vil i sidste ende betyde at du får så billig fragt som muligt.