Skip to content
nimble_asset_pakkeshop-header-2

TNT – når særlig fragt skal være simpelt

I dagens Danmark bliver det vigtigere og vigtigere at få styr på sin fragt. I særdeleshed skal man være opmærksom når man sender til udlandet – både fordi det ofte kræver andre former for dokumentation, men også i høj grad fordi det kræver mere kontrol og bedre muligheder for track and trace. Derfor gør vi hos pakke.dk meget ud af at finde de bedste leverandører indenfor innovative fragtløsninger. For når vi styrker fragten, styrker vi dansk erhvervsliv.

Hvorfor vælge TNT?

Mange virksomheder benytter TNT på grund af deres innovative services. Faktisk så fylder innovation tungt i virksomheden, og det ses i alt fra de løsninger de tilbyder deres kunder, til de processer de bruger for at udføre en given opgave. TNT

Eksempelvis har de hos TNT udviklet en app, der gør det nemt for dig at håndtere alle dine forsendelser via TNT – så du altid har dem samlet ét sted. Det letter administrationsomkostninger og byrden hos mange danske virksomheder, og kan være med til at give dig mere værdi i din levering.

Serviceniveauet er også i top hos TNT, både når det drejer sig om dig som kunde og afsender, men i særdeleshed også overfor dine samarbejdspartnere og kunder, som modtagere. Dette er også en af grundene til at TNT igennem en årrække har modtaget adskillige priser og hæderkronede titler verden over.

Løsninger hos TNT

Da TNT kan levere via både sø, land og luft, kan du også være sikker på at der altid er en mulighed for at få dine varer frem. Selv hvis det er i et område der er svært at komme til, kan du trygt stole på at TNT får opgaven løst.

Eksempelvis er deres luftfragt er en meget økonomisk løsning til dem der skal fragte ting over store distancer, eller måske hvis varen der skal sendes er særligt stor og tung. Din levering bliver afhentet ved døren, og du kan enten gå efter en dør-til-dør levering, eller en simpel dør-til-lufthavn levering, hvis varen afhentes af modtageren. Én af fordelene ved denne løsning er, at TNT klarer al fortoldning, så du ikke behøver bruge tid på det. På denne måde sikrer du dig at du får tid til det du er god til, og at alle tolddokumenter bliver håndteret korrekt.

Find de bedste priser på TNT levering

Det kan ofte være lidt af en jungle at bestille fragt til din virksomhed. Ofte varierer priserne meget, og det kan være svært at se hvilke services der er inkluderede – og hvilke der ikke er. Det betyder, at mange danske virksomheder dagligt træffer valg der koster dem for mange penge unødigt – både på kort og på lang sigt

Men vi hjælper dig med at få fragtet dine varer til den bedst mulige pris. Dette kan ofte klares via Pakke.dk’s prisberegner, hvor du hurtigt og nemt får et overblik over de bedste priser.

TNT priser